Technisch beheer vastgoed

Het technisch beheer van uw vastgoed uitbesteden? Dan bent u bij Beheer Solutions VGM aan het juiste adres! Beheer Solutions VGM is uw partner in administratief, commercieel, financieel en technisch beheer. Op deze pagina vertellen wij u wat technisch beheer bij Beheer Solutions VGM inhoud. Daarnaast vertellen we u ook wat de voordelen zijn van het uitbesteden van uw technisch beheer aan Beheer Solutions VGM. 

Technisch vastgoedbeheer van BeheerSolutions 

Als technisch beheerder neemt Beheer Solutions VGM het onderhoud aan uw vastgoed uit handen. Hierdoor behoudt uw vastgoed zijn waarde of wordt het zelfs meer waard. Wij verstaan onder technisch beheer; het in goede staat behouden van alle bouwkundige, (installatie) technische en infrastructurele onderdelen van uw vastgoed. Daarnaast stellen wij ook een onderhoudsprognose op, zodat u precies weet wat voor onderhoud u op de korte, middellange en lange termijn te wachten staat. 

Bovendien nemen wij ook een stukje beheer uit handen. U wilt natuurlijk niet de hele tijd gestoord worden door reparatievragen en de afhandeling daarvan. Echter wilt u uiteraard wel dat dat uw huurders direct geholpen worden als er reparatie nodig is. Daarom nemen wij dit stukje beheer bij u uit handen en bieden wij uw huurders een zeer goede service.

Het onderhoud door ons af laten handelen, levert u ook een kostenvoordeel op. Wij hebben namelijk onze eigen onderhoudsdienst en diverse onderaannemers die ons al jaren voorzien van prijsbewuste en kwalitatieve oplossingen.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) 

Een belangrijk onder deel van ons technisch beheer is het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) die we voor u opstellen. Aan de hand van het MJOP maken we elk jaar een plan voor het noodzakelijk preventief onderhoud en leggen dat aan u voor. Bij akkoord gaan we het opgestelde MJOP in de praktijk brengen door onze onderaannemers in te schakelen. 

Voordelen van administratief beheer bij Beheer Solutions VGM 

Beheer Solutions VGM heeft jarenlange ervaring met technisch beheer en heeft daardoor een brede kennis van de vastgoed markt. 

Beheer Solutions VGM neemt ook een stukje beheer bij u uit handen zodat u niet constant wordt gebeld door huurders. 

Ook bespaart u kosten doordat wij werken met onze eigen onderhoudsdienst en diverse onderaannemers. 

Naast administratief beheer kunt u ook uw financieel- , commercieel- en administratief beheer uitbesteden aan Beheer Solutions VGM. 

Het dienstenpakket voor technisch beheer 

  • Persoonlijk contact met de huurders;
  • De bewaking van de goede staat van onderhoud van het object, inclusief onverhuurde panden of delen daarvan, het behandelen van de wensen en klachten van de huurders van het object en het verhelpen van klachten;
  • Voordelige tarieven voor het onderhoud en voor service- en onderhoudscontracten (collectieve inkoop);
  • Opstellen van jaar- en meerjarenonderhoudsplan (MJOP) conform NEN2767;
  • Offerteaanvraag grote onderhoudswerkzaamheden;
  • Uitvoering en begeleiding van de onderhoudswerkzaamheden die voortvloeien uit het jarenplan;
  • Controle op facturatie leveranciers (op basis van steekproeven);
  • Melden en afhandelen van storingen en calamiteiten;
  • Desgewenst kan een beroep worden gedaan op onze huismeesterdiensten.

Neem contact met ons op!

Laat u de reparaties en het technisch onderhoud van uw vastgoed liever aan
professionals over? Neem dan contact met ons op, maak een afspraak en we vertellen u graag wat we
voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.