Beleggen in vastgoed?

Naast het beheren en verhuren van vastgoed zijn wij ook actief in het uitbreiden of inkrimpen van uw vastgoedportefeuille. We begeleiden het aankoop,- verkoop, -of zelfs het bouwproces voor u als belegger. Hierbij zetten we onze uitgebreide ervaring van de vastgoedmarkt in. Onze ervaring heeft direct invloed op uw rendement. Een m2 meer, een langer aanrechtblad heeft direct invloed op uw rendement.

Wij beheren al sinds 1996 voor diverse beleggers met verschillende achtergronden, constant presteren en discretie is daarbij van groot belang.

Wanneer u belegt in vastgoed kunt u meestal een beter rendement behalen dan het rendement dat met een belegging in aandelen wordt behaalt, terwijl u minder risico’s loopt. Bij beleggen in vastgoed heeft u in de regel minder last van conjunctuur dan bij beleggen in aandelen of obligaties. Tevens zijn huurovereenkomsten tegen inflatie beschermd doordat er jaarlijks geïndexeerd kan worden conform indexcijfers van het CPI.

Voordelen van beleggen in vastgoed, waar iedere belegger gebruik van kan maken.

  • Maandelijkse cashflow, uitgaande van de maandelijkse huuropbrengst;
  • Jaarlijkse indexatie van de huur en daarmee inflatiecorrectie;
  • Een mogelijke waardestijging van het vastgoed;
  • Uitgaan van de toekomstige waarde van de locatie.

Over het algemeen is beleggen in vastgoed een mix van diverse manieren.

Fiscus/Fiscaal Box 3

De fiscus heeft het particuliere beleggers ook makkelijk gemaakt door de invoering van het boxen stelsel.

U kunt een pand kopen als privé persoon of met uw bedrijf. Indien u het pand in privé koopt zijn de huuropbrengsten belastingvrij. U betaalt natuurlijk wel belasting maar u betaalt 1,2% over de waarde van uw pand minus de hypotheek.

U maakt altijd 4% rendement wat met 30% (belasting) wordt belast zijnde 1,2% belasting over uw vermogen minus de belastingvrije voet.

Indien u het pand met uw bedrijf koopt vallen de huurinkomsten in dit bedrijf en bent u altijd belasting verschuldigd indien u het inkomen naar privé wenst te halen: Dividendbelasting of Inkomstenbelastingen.

Indien u een pand koopt en u wenst dit te betrekken met uw eigen bedrijf, dient u rekening te houden met de ter beschikkingsstellings regeling. De huurinkomsten worden dan toch progressief belast conform de inkomstenbelasting.

Waarom dat zo is en wat voor u de beste oplossing is voor uw belegging dat lichten wij graag toe in persoonlijk gesprek.

Hoe kunnen wij u helpen?

Als beheerder op zowel particulier als zakelijk vlak hebben wij hebben totaal inzicht de mogelijke opbrengsten van onroerend goed. De huuropbrengsten zijn vrijwel altijd het belangrijkste facet of u wel of niet wenst te beleggen in een bepaald onroerend goed.

Wij kennen de beleggingsmarkt als geen ander en zoeken alle niveau's: Grote monumentale gebouwen, kleinere appartementen, in appartementen te splitsen objecten, kantoor panden, winkels met bovenwoningen etc.

Door onze brede contacten kunnen wij de juiste objecten koppelen aan uw wensen en budget.

Wij begeleiden u bij de koop, schatten de waarde en mogelijke huur in, onderzoeken het bestemmingsplan, verzorgen aannemers, architecten en regelen in samenspraak met onze contacten eventuele benodigde vergunningen. Het is maar net wat er nodig is, iedere project en iedere klant vergt een andere aanpak & samenwerking.

Wij verzorgen natuurlijk de verhuur en eventueel het beheer van uw beleggingen en bouwen samen met u aan uw portefeuille en toekomst.

Beleggingswoning of beleggingsappartement kopen?

Via ons kunt u aantrekkelijk beleggingsobjecten kopen. U wordt eigenaar van het object.  Wij faciliteren de verhuur en het beheer, tevens rapporteren we verder jaarlijks aan u de (financiële) situatie van het object. Vanzelfsprekend kunt u altijd uw vastgoed tussentijds verkopen, ook daarbij kunnen we u van dienst zijn.

Het door ons geschatte, directe, netto rendement ligt tussen de 4,5% en 6,0% in het eerste jaar en loopt normaliter op met de inflatie. Het daadwerkelijke rendement is afhankelijk van het exacte complex en de locatie. Het totale rendement is naar verwachting minimaal 7,0% a 8,5%. Wanneer u het vastgoed verkoopt in leegstaat.

Wij zijn altijd bezig met een aantal objecten. Bent u geïnteresseerd in wat wij concreet te bieden

Op dit moment zijn de instap condities van de huurwoningen markt buitengewoon gunstig.

  • De aanschafwaarde van koopwoningen in Nederland zijn sinds 2008 (gemiddeld) met meer dan 17% gedaald. Ook huurwoningen zijn in waarde gedaald. De huurprijzen zijn de afgelopen jaren in de meeste gebieden met de inflatie toegenomen, Daarmee zijn huurrendementen nog interessanter geworden.
  • In Nederland is een groot tekort aan (geliberaliseerde)  huurwoningen waardoor het (leegstand)risico zeer beperkt is.
  • In vergelijking met de spaarrente is het directe rendement op verhuurd vastgoed (in jaar 1: 4,5%-6,0%) aantrekkelijk. Via de jaarlijkse huurverhogingen vormt een vastgoedbelegging een goede bescherming tegen inflatie.

Aanbod

Copyright 2015-2018, alle rechten voorbehouden, Beheer Solutions Vastgoedmanagement