Service

Voor ons staat service hoog in het vaandel. Zo kunt u direct bij ons terecht voor vragen over energie, inspecties, reparatieverzoeken, huurdocumenten, een nieuw huurcontract, het indienen van een klacht, het doorgeven van een opzegging of verhuizing.


Nieuwe huurder

Bent u een nieuwe huurder bij ons? Welkom! Aan onze huurders stellen we een aantal eisen en natuurlijk zijn er ook een aantal dingen die u van ons mag verwachten. We vertellen u er graag meer over.


Energie

Naast commercieel vastgoed zijn wij zijn gespecialiseerd in woningen, gelegen op aantrekkelijke locaties.


Opzeggen en verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen moet er een hoop geregeld worden. Vergeet daarbij niet om uw huurovereenkomst tijdig op te zeggen. We vertellen u graag hoe u dit doet en waar u rekening mee moet houden.


Inspecties

Tijdens een inspectie noteren wij gebreken, opmerkingen en zaken die eventueel door de verhuurder dienen te worden opgelost. Dit gebeurd zowel aan het begin, tijdens en aan het einde van uw huurcontract. 


Reparatieverzoek

Is er iets kapot gegaan? Erg vervelend! Middels dit formulier kunt u reparaties of klachten indienen. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op om te kijken hoe we dit kunnen oplossen.


Klacht indienen

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Om deze kwaliteit te waarborgen vinden we het belangrijk dat u het ons laat weten wanneer u niet tevreden bent of een klacht hebt.


Huurdocumenten

Opzoek naar de algemene voorwaarden van uw huurovereenkomst, intentieverklaring huur of een voorbeeld van een opzegbrief? Wij hebben hier de belangrijkste documenten voor u op een rijtje gezet.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan contact met ons op
middels onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.