Vastgoedmanagement

Bent u eigenaar van vastgoed? Wilt u uw tijd aan andere zaken besteden of heeft u genoeg van de uitdagingen die komen kijken bij het beheren en verhuren en van het vastgoed? Dan is beheer van uw vastgoed via Beheer Solutions VGM de perfecte oplossing.

Wij koppelen onze diensten en oplossingen aan de verschillende wensen van onze cliënten.

  • Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven die vastgoed “er bij” hebben. De core business bestaat uit iets heel anders, en daar zijn ze zeer goed in. De focus ligt niet bij het managen van het vastgoed. Wij helpen daarbij om alle taken rondom de niet core business over te nemen en periodiek over te rapporteren.
  • Zo zijn er ook diverse personen die vastgoed als pensioen belegging zien en daarnaast een zeer drukke baan hebben. Wij helpen daarbij met enerzijds het managen van het vastgoed, huurderscontact, incassering van huur, maar anderzijds ook met de uitbreiding van de portefeuille.
  • Of bent u toe aan meer vrije tijd, meer tijd aan andere zaken willen besteden? Jarenlang alles zelf gedaan, en naar tevredenheid, maar nu toch echt tijd voor iets anders?
  • Of verblijft u zeer regelmatig in het buitenland en u wilt u het beheer uit handen geven?

Of het nu gaat om 1 object, of 100, of u nu prive het vastgoed in eigendom heeft of dat u vanuit uw bedrijf de verantwoordelijkheid van het vastgoed “er bij” heeft, wij nemen het beheer graag van u over.

Beheer uitbesteden

Wij regelen voor u alle commerciële beheerzaken. Wij verzorgen de financiën die samenhangen met de huur en verhuur. Daarnaast handelen we de verplichte administratieve beslommeringen voor u af. Ook de nodige inspecties en het technisch onderhoud nemen wij uit handen.

Huur en verhuur

De vastgoedwereld verandert continu. De vraag naar verhuur en huur van woningen en of appartementen neemt jaarlijks toe.

Onze regio

Wij stellen strenge eisen aan onze klanten. In onze regio zitten veel multinationals en kenniscentra. Dit wil zeggen: veel zakelijke huurders en voor u continuïteit in de verhuur.

Huurder

Bent u huurder en heeft u een reparatieverzoek? Stuur ons een bericht via de site of stuur ons een email (info@beheersolutions.nl) met een foto en een duidelijke omschrijving van hetgeen te repareren is. Bellen kan natuurlijk ook +31 85 - 2738014.

Meer informatie?

Interesse in beheer zonder zorgen? Neemt u dan contact met ons op.

Contactgegevens

Postbus 190
5270 AD Sint-Michielsgestel
Tel: +31 85 - 2738014
Rabobank: 1556.18.156
IBAN: NL36 RABO 0155 6181 56
KvK: 17269377
Btw nr: NL 1501152450B01
info@beheersolutions.nl

Copyright 2015-2018, alle rechten voorbehouden, Beheer Solutions Vastgoedmanagement