Huurderservice

Huurt u vastgoed wat in beheer is van Beheer Solutions VGM? Op deze pagina vindt u praktische informatie over zaken die tijdens de huur van belang zijn, zoals onderhoud aan de woning, informatie over betalingen, service en storingen.

Onderhoud en veranderingen vastgoed_Beheer Solutions VGM


Onderhoud

Een goed onderhouden woning is zeer belangrijk voor uw woongenot. Het groot onderhoud komt voor rekening van de eigenaar en regelen wij voor u. Klein onderhoud doet u in de meeste gevallen zelf. Wilt u veranderingen aan de woning aanbrengen die niet kosteloos ongedaan gemaakt kunnen worden dan dient u dit met ons te overleggen. Lees hier wat er onder groot onderhoud valt en bij wat voor veranderingen u met ons dient te overleggen. Een goed onderhouden woning is zeer belangrijk voor uw woongenot. Het groot onderhoud komt voor rekening van de eigenaar en regelen wij voor u. Klein onderhoud doet u in de meeste gevallen zelf. Wilt u veranderingen aan de woning aanbrengen die niet kosteloos ongedaan gemaakt kunnen worden dan dient u dit met ons te overleggen. Lees hier wat er onder groot onderhoud valt en bij wat voor veranderingen u met ons dient te overleggen.

Betalingen vastgoed_Beheer Solutions VGM


Betalingen

Als huurder heeft u met verschillende betalingen te maken, zoals de huur, servicekosten, de waarborgsom en belastingen. Heeft u vragen over het betalen van de verschillende bedragen? Lees hier wat de bedragen inhouden en wat er gebeurd wanneer u het niet of te laat betaald.

Service vastgoed_Beheer Solutions VGM


Service

Om te zorgen dat u zorgeloos in uw huis kunt wonen bieden wij u een aantal services. Zo voorzien wij uw woonruimte van elektra, kunt u het bij ons aangeven wanneer er reparaties nodig zijn en kunt u bij ons klachten indienen voor de woning. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk hier al onze services.

Reparaties vastgoed_Beheer Solutions VGM


Reparaties

Is er iets stuk gegaan in uw woning? Erg vervelend. Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen wanneer er iets kapot is gegaan, u last heeft van een lekkage of een cv-ketel storing.

Andere vraag?

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.