Spoed

Het is altijd erg vervelend wanneer zaken stuk gaan in uw woning of wanneer een lekkage ontstaat na een hevige regenbui.

Hoe eerder wij zaken kunnen oplossen, hoe lager de kosten voor een oplossing doorgaans. Een goed huurder dient de beheerder snel op de hoogte te brengen.

Voor zeer spoedeisende klachten vragen wij u vriendelijk 085 – 2738014 te bellen en indien nodig een bericht achter te laten. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Voorbeelden van spoedgevallen zijn:

  • Geen warm water (heeft u al gekeken naar de druk in uw CV?)
  • Uitvallen van de cv (in de winter)
  • Riolering zit verstopt
  • Ernstige lekkages, waar aanzienlijke schade uit voortvloeit

Wanneer u zich per ongeluk buiten gesloten heeft, kunt u ons proberen te contacten, mogelijk zijn we in de buurt, echter hebben ook wij niet overal sleutels van. Het best kunt u een slotenspecialist contacten, deze kosten zijn helaas wel voor u zelf:

Voor Tilburg en omgeving    : Moonen sleutelservice    013 543 0579
Voor Den Bosch e.o.        : Wiek de Laat     Beveiliging    073-549 27 73
Voor Nijmegen e.o.          : Slotenplus (Theo)        06 51859597

Bij een brand of een inbraak zorgt de politie er meestal voor dat uw woning tijdelijk wordt dichtgezet, zodat niemand bij uw eigendommen kan komen. De inbraakschade herstellen wij voor u. Voor de verzekering zijn de aangifte en foto’s van groot belang.

Let wel indien er werkzaamheden worden uitgevoerd aan uw pand dan moet er altijd nog gekeken worden wie de kosten dient te betalen !

Neem contact met ons op!

Vul onderstaand formulier in voor het melden van een storing en / of reparatie.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.