Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer kan erg complex zijn. Dus waarom zou u dat zelf doen? Beheer Solutions VGM is specialist in het beheren van onroerend goed, zowel op het gebied van administratief, commercieel, financieel en technisch beheer. Wij staan bekend als een toegewijde partner die de wereld van haar klanten kent. Wij brengen partijen en disciplines bijeen.

Administratief beheer vastgoed_Beheer Solutions VGM


Administratief beheer

Als administratief beheerder neemt Beheer Solutions VGM u alle administratieve handelingen rondom uw vastgoed uit handen. Denk hierbij aan huurfacturatie, betaling kosten nota’s en huurindexatie.

Financieel beheer vastgoed_Beheer Solutions VGM


Financieel beheer

Onder financieel beheer van Beheer Solutions VGM verstaan wij het uit handen nemen van alle financiële handelingen zoals het innen van de huur, het beheren van de borg en betalingen aan onderaannemers.

Commercieel beheer vastgoed_Beheer Solutions VGM


Commercieel beheer

Beheer Solutions VGM neemt als commercieel beheerder alle commerciële handelingen omtrent uw vastgoed uit handen. Bijvoorbeeld het opstellen van huurovereenkomsten, het toezien op naleving van de huurvoorwaarden en het signalen van trends rondom de markt- en financiële positie van uw vastgoed.

Technisch beheer vastgoed_Beheer Solutions VGM


Technisch beheer

Als technisch beheerder neemt Beheer Solutions VGM het onderhoud aan uw vastgoed uit handen. Dit betekent dat we alle bouwkundige, (installatie) technische en infrastructurele onderdelen van uw vastgoed in goede staat behouden. Hierbij nemen we ook een stukje beheer uit handen zodat u niet steeds lastig wordt gevallen met vragen van uw huurders. Daarnaast bespaart u ook geld wanneer u onderhoud laat afhandelen door Beheer Solutions VGM aangezien wij werken met onze eigen onderhoudsdienst en onderaannemers.

Voordelen van vastgoedbeheer door Beheer Solutions VGM

Beheer Solutions VGM heeft jarenlange ervaring en heeft daardoor een brede kennis van de vastgoed markt. 

Wij bieden zowel administratief, commercieel, financieel als technisch beheer aan. Hierdoor kunt u uw volledige vastgoedbeheer aan ons uitbesteden. 

Beheer Solutions VGM regelt alles van A tot Z. U kiest dus voor vastgoedbeheer zonder zorgen.

Onze portefeuille

Onze portefeuille bevat een zeer gevarieerd aanbod van onroerend goed (woningen, winkels, bedrijfsruimtes, kantoren, parkeerplaatsen, etc.). Deze voldoen aan hoge, door ons en onze cliënten, vastgestelde eisen. We beheren zowel gestoffeerde als gemeubileerd objecten. Daarnaast hebben we een eigen technische dienst een klus team.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons vastgoedbeheer? Neem dan contact met ons op
middels onderstaand formulier of plan een afspraak in. We vertellen u graag meer!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.