Vastgoed beheer Eindhoven

Vastgoedbeheer in Eindhoven? Bent u opzoek naar een organisatie voor uw vastgoedbeheer in Eindhoven dan bent u bij Beheer Solutions aan het juiste adres. Beheer Solutions is dé vastgoedbeheerder van Eindhoven. Wij bieden een complete ontzorging op het gebied van vastgoedbeheer, doordat wij zowel administratief, commercieel, financieel als technisch vastgoedbeheer bieden.

Vastgoedbeheer van Beheer Solutions VGM

Het administratief, financieel, commercieel en technisch beheren van uw vastgoed kan ingewikkeld zijn. Dus waarom zou u dit zelf doen? Beheer Solutions VGM is specialist in het beheren van onroerend goed voor allerlei soorten beleggers en beleggingen. Wij staan bekend als een toegewijde en betrokken partner die de wereld van haar klanten kent. Wij brengen al jaren verschillende partijen en disciplines bijeen.

Administratief beheer vastgoed_Beheer Solutions VGM


Administratief beheer

Deze vorm van vastgoedbeheer is gericht op het vastleggen van alle relevante gegevens betreffende het vastgoed. Dit doen wij op een efficiënte en doorzichtige wijze doordat wij u periodiek een overzicht geven van de vastgelegde gegevens. Wilt u weten wat administratief beheer van Beheer Solutions VGM precies inhoud? Wij vertellen u graag meer.

Financieel beheer vastgoed_Beheer Solutions VGM


Financieel beheer

Dit is een goede aanvulling op ons administratieve beheer. Beheer Solutions VGM neemt graag alle financiële rompslomp bij u uit handen, zodat u uw aandacht op andere zaken kunt richten. Denk hierbij aan vragen zoals ‘hoe zorgt u voor een soepele inning van de huur?’ en ‘Wordt meerverbruik van energie snel met de huurder afgerekend?’. Bekijk middels onderstaande knop wat vastgoedbeheer van Beheer Solutions VGM precies inhoudt.

Commercieel beheer vastgoed_Beheer Solutions VGM


Commercieel beheer

Onder commercieel beheer verstaan wijn het totaalpakket aan middelen en maatregelen die gericht zijn op het, voor de opdrachtgever, optimale vastgoedrendement. Dit doen wij onder andere door het actief managen van huurcontacten, adviseren en begeleiden van huur- en contractonderhandelingen en het opstellen van huurovereenkomsten. Benieuwd wat commercieel beheer van Beheer Solutions VGM verder inhoudt? Lees meer middels onderstaande knop

Technisch beheer vastgoed_Beheer Solutions VGM


Technisch beheer

Voor een optimaal waarde behoud van uw vastgoed is degelijk en efficiënt onderhoud noodzakelijk. Wij verstaan onder technisch beheer; het in een goede staat behouden van alle bouwkundige, (installatie)technische en infrastructurele onderdelen van uw vastgoed. Ten behoeve daarvan stellen wij onder andere een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op die wij (na goedkeuring van u) ook in de praktijk brengen.

Portefeuille

Onze portefeuille bevat een zeer gevarieerd aanbod van representatief onroerend goed (woningen, winkels, bedrijfsruimtes, kantoren, parkeerplaatsen, etc.). Deze voldoen aan hoge, door ons en onze cliënten, vastgestelde eisen. We beheren zowel gestoffeerde als gemeubileerde objecten. Daarnaast hebben we een eigen technische dienst en klusteam.

Waarom kiezen voor vastgoedbeheer van Beheer Solutions VGM in Eindhoven?

Beheer Solutions VGM heeft jarenlange ervaring en heeft daardoor een brede kennis van de vastgoed markt. 

Wij bieden zowel administratief, commercieel, financieel als technisch beheer aan. Hierdoor kunt u uw volledige vastgoedbeheer aan ons uitbesteden. 

Beheer Solutions VGM regelt alles van A tot Z. U kiest dus voor vastgoedbeheer zonder zorgen.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over ons vastgoedbeheer in Eindhoven? Of wilt u weten
wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.